Viinan juonnin edut

Alavalikkoon Päävalikkoon
Tämä sivu päivitetty:

Valtion huomattava tuki

Viina on, kuten tunnettua yhteiskunnan erityisessä suojeluksessa sen erinomaisten ja ylivertaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Viimeinkin viisaat maamme päättäjät ovat huomanneet, että sitä pitää suosia entistä enemmän, ja eduskunta onkin ryhtynyt radikaaleihin toimenpiteisiin tämän hyvän asiat puolesta.

1.Viinalle asetettua veroa lasketaan roimasti ja ulkomailta hankittua halvempaa viinaa saa tuoda maahan rajattomasti, entisen vain paria kunnon humalakertaa suosineen nihkeän rajoituksen asemasta.

2. Nyt kaikille kansalaisille aukeaa tilaisuus hankkia viinaa halvalla ja paljon.

3. Päätöksestä hyötyvät eniten vähävaraiset ja työttömät ja alalle kokopäiväisesti antautuneet, jotka ovat joskus joutuneet jopa hieman rajoittamaan tätä valtiovallan nyt niin erinomaisesti suosimaa harrastusta, vähäisten varojensa vuoksi.

4. Tosin aiemmin ja nytkin myönnetään avokätisesti varoja humalatilaan hakeutumiseksi, mutta nyt voi ostaa enemmän ja nauttia enemmän samalla rahalla.

Yleisesti havaitut viinan juonnin sosiaaliset hyödyt

1. Aluksi voidaan todeta että alkoholin reipas nauttiminen on ilmainen epäitsekäs lahja muille ihmisille ja se on yhteiskunnan tukema ja hyväksymä tapa, joten alkoholin anniskelupaikkoja lisätään jatkuvasti.

2. Viinan nauttiminen antaa usein varman tiedon aivan kaikesta maan ja taivaan välillä, joka kasvaa ihmeellisesti suorastaan ilmestyksenomaiseksi faktatiedoksi annosta lisäämällä.

3. Rohkeus ja tahto tämän saavutetun ilmestyksenomaisen tiedon julkaisemiseksi kanssaihmisille kasvaa, joten kaikki voivat nauttia ja oppia tästä valaistumisesta.

4. Äänen voimakkuus lisääntyy automaattisesti suuresti, joten totuudet voi julistaa yhä suuremmalle kansanjoukolle ilman uuvuttavia ääniharjoituksia. Kaikkinainen kommunikointi tulee selvemmäksi ymmärtää myös huonokuuloisille.

5. Piilevät laulunlahjat ja muukin taiteellisuus kumpuaa esiin ja muut kansalaiset voivat nautiskella tästä puhjenneesta taiteenmuodosta.

6. Viinan nauttimisen jälkeen melkein välittömästi käytöstavat muuttuvat vanhasta uuvuttavasta tavasta aivan uudella uudistuneella tavalla ja ihmissuhteisiin tulee lisäväriä jännittävällä tavalla.

7. Viinan nauttiminen aiheuttaa myös muissa ihmisissä hyvän olon tunteita, koska usein humalassa oleva ihminen synnyttää spontaania hyväntahtoista hymyilyä.

8. Yleisissä tiloissa voi nauttia juomaansa vapaasti. Alkoholin saatavuutta onkin erityisen hyvin kehitetty esimerkiksi urheilukilpailuissa ja jäähalleissa.

9. Ravintoloissa on lakisääteisesti varattu paljon suuremmat tilat viinan juojille kuin muille asiakkaille. Joten tilaa on ja palvelut toimivat erinomaisesti, viinan juojaa pidetään kunnia-asiakkaana. Ravintoloissa onkin erikoistarjouksia ja hyvän makuisia cocktaileja ja "onnen tunteja" jolloin alkuvauhtiin pääsee puolella hinnalla.

10. Nakkijonossa ja muissakin jonoissa tulee helposti lisää tilaa.

11. Kukaan ei luule huumeitten käyttäjäksi, sillä horjuminen antaa siitä selvän merkin, että pelkkää viinaahan tässä on juotu.

12. Teräaseitten ja räjähteiden pelko häviää ja niiden käyttäminen tulee helpoksi vaikka ei olisikaan ennen harjoitellut.

13. Rohkeus kasvaa, esim. taistelu poliisia vastaan helpottuu.

14. Oikeudessa kohdellaan suopeammin jos on käyttänyt alkoholia, eikä muista mitään (suuri etu) joten se vähentää tuomioitten pituuksia.

15. Korkean paikan kammo häviää ja viinan vaikutuksessa voidaan suorittaa usein niin vaativia urheilusuorituksia, etteivät muut niihin pysty. Vrt. esim.30 metrin hyppy Imatran koskeen talvella jäitten alle taittaen, vaikeusaste 9.9.

16. Viinan suurkuluttajilla on joka kunnassa valtion järjestämiä kerhotiloja, joissa on valtion palkkaamat ohjaajat. Et tunne itseäsi yksinäiseksi koskaan asuitpa missä tahansa.

17. Myös ulkomaisissa lomakohteissa viinamies saa erityiskohtelun, lähes poikkeuksetta lomakohteiden kapakoiden pitäjät heti tunnistavat viinamiehen pettämättömien ominaisuuksiensa johdosta, ja usein ovat opetelleet jopa Suomen kieltä heidän kunniakseen. Ja huutavat riemuissaan "Terve suomalainen! "

Viinan juonnin terveydelliset edut

Hyödyt fyysiselle terveydelle

1. Ulkoilu lisääntyy, varsinkin puistoihin.

2. Veneily lisääntyy ja veneestä seisaallaan virtsaaminen muuttuu helpoksi ja nautittavaksi.

3. Ravintolat ovat järjestäneet kesäisin paljon ulkoilma nautintapaikkoja raittiiseen ilmaan, täten ohikulkijatkin saavat nauttia viinamiehen olemuksesta ja viinan kuluttaja saa raitista ilmaa.

Hyödyt psyykkiselle terveydelle

1. Sosiaaliset pelkotilat ja estoisuus ovat vain muisto menneisyydestä. Häiriintyneitten auttajille jää aikaa auttaa muita. Halu ohjata muuta perhettä oikeaan käsityskykyyn kasvaa radikaalisti.

2. Ikävät muistot katoavat usein lopullisesti lähimuistista, riippuen annostuksesta.

3. Ihmisen henkiselle tasapainolle tärkeä lepo kasvaa, jos nautinta annos on tarpeeksi mittava.

4. Estot häviävät molemmilta sukupuolilta ja laskussa oleva syntyvyys lisääntyy.

5. Viinan vaikutuksesta tulee sanottua ihmisille kaikenlaista tärkeää ja jopa kehotuksen sanoja, kuten asioita, jotka muuten ovat painaneet henkistä tasapainoa ja joskus suorastaan masentaneet; suuri terapeuttinen vaikutus ilmenee.

Jos nyt vitsit jätetään tähän,

niin tosiasiassa on kuitenkin todettavissa seuraavaa: